Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Μετά από 9 αναβολές και αφού παρήλθε ο χρόνος παραγραφής έγινε η δίκη Μελισσανίδη



Το ιστορικό της υπόθεσης που δεν θα δείτε σε κανένα κανάλι και δεν θα διαβάσετε σε καμία εφημερίδα γιατί τα εκατομμύρια των διαφημίσεων του ΟΠΑΠ τα μοιράζει τώρα ο Μελισσανίδης  .
 Το ΣΔΟΕ διαπιστώνει  λαθρεμπορία 6.328.200 λίτρων ναυτιλιακών καυσίμων  πλαστογραφία μετά χρήσεως σε βαθμό κακουργήματος σε πλοίο της εταιρείας του Μελισσανίδη  και καταλογίζει το ποσό των 2.218.721,06 ευρώ από δασμοδιαφυγή   
Ο Μελισσανίδης προσλαμβάνει νομικό σύμβουλο τον κολλητό και σύμβουλο του Σαμαρά Φαήλο Κρανιδιώτη 
Το δικαστήριο αναβάλλεται γιατί δεν παρίσταται
 η πολιτική αγωγή δηλαδή ο δικηγόρος του δημοσίου .
Το δικαστήριο αναβάλλεται για δεύτερη φορά .
Το δικαστήριο αναβάλλεται για τρίτη φορά
Το δικαστήριο αναβάλλεται για τέταρτη φορά
Το δικαστήριο αναβάλλεται για πέμπτη φορά
Το δικαστήριο αναβάλλεται για έκτη φορά
Το δικαστήριο αναβάλλεται για έβδομη φορά
Το δικαστήριο αναβάλλεται για όγδοη φορά
Ο Σαμαράς δίνει τον ΟΠΑΠ στο Μελισσανίδη
Το δικαστήριο αναβάλλεται για ένατη φορά
Παραγράφηκε το αδίκημα της λαθρεμπορίας
Παρασκευή 24 - 05 - 2013 γίνεται το δικαστήριο μόνο για το αδίκημα της πλαστογραφίας μετά χρήσεως σε βαθμό κακουργήματος ούτε τώρα παρίσταται εκπρόσωπος του δημοσίου ως πολιτική αγωγή. 
Το δικαστήριο έχει κατακλυστεί από φουσκωτούς απειλούνται οι μάρτυρες κατηγορίας. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές είναι απόντα τα κανάλια οι εφημερίδες οι δημοσιογράφοι , γιατί τη μεγάλη πίτα των διαφημίσεων του ΟΠΑΠ τη μοιράζει τώρα ο Μελισσανίδης.
Ο πρόεδρος δεν πείθεται ούτε από το μάρτυρα κατηγορίας διευθυντή του τελωνείου ούτε από τον εισαγγελέα που ζήτησε τη καταδίκη των κατηγορουμένων ,πείθεται μόνο από την υπεράσπιση του Μελισσανίδη και τους απαλλάσσει και από τη κατηγορία της πλαστογραφίας.
Φυσικά τα 2.218.721,06 ευρώ δεν έχουν πληρωθεί ούτε θα τα απαιτήσει το δημόσιο αφού μπορεί να τα πάρει άνετα από τις συντάξεις


16 σχόλια:

  1. ανεκπληρωτες επιθυμιες, εδω λαθροεμπορευεται απο δυση σε ανατολη με ανοχη, στα μπονκεραδικα που διαθετει με κερδη που ξεπερνανε τα 200000 νταλλαρς ημερησιως και εμεις κανουμε αχ και ωχ και οτι δηθεν τον πιασαμε και τον δικασαμε...Αυτος ειναι ικανος και τον πατερανα παραδωσει στον ΣΔΟΕ, αν τον καταγγειλει οτι τον εκλεψε στο μετρημα.... βρωμα και δυσωδια απο ενα ολοκληρο κρατος και γι αυτο θα μας παρουνε τα σωβρακα.... αφησαμε τα ονειρα για μας να τα κανει ο Δημητρακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ολα σωστα........ μονο που τα σωβρακα σας τα εχουν παρει κιολας...............

      Διαγραφή
    2. Προς Ανώνυμος 7 Ιουλίου 2013 - 11:51:00 π.μ
      To δικό σου δεν στο έχουν πάρει ; Σαν να το χαίρεσαι μοιάζει

      Διαγραφή
  2. Ενώ τόσα χρόνια που ο Κόκκαλης και το βουβαλόπαιδο τρώνε με χρυσα κουτάλια,είναι όλα ωραία.Ξεφτίλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. stavros ενδιαφέρον θα είχε να διευκρίνιζες σε ποιους απευθύνεται το " Ξεφτίλες"

      Διαγραφή
    2. τοσα χρονια που ολοι ξερατε και ξερετε τι συμβαινει και κανενας σας δεν εχει κινισει διαδικασιες η δεν εχει πληρωφορησει την μεγαλη μαζα των ελληνων πολιτων και καλα σας κανουν που συνεχειζουν και θα διαλυσουν την ελλαδα........ μπορουν και κανουν........... γιατι οχι??????????

      Διαγραφή
    3. Αυτό το " τοσα χρονια που ολοι ξερατε και ξερετε τι συμβαινει και κανενας σας δεν εχει κινισει διαδικασιες η δεν εχει πληρωφορησει την μεγαλη μαζα των ελληνων πολιτων και καλα σας κανουν "

      δεν μπορεί να απευθύνεται σε αυτούς που αποκαλύπτουν ούτε το καλά σας κάνουν
      Εσένα δηλαδή καλά σου κάνουν ;;; ή δεν σε κλέβουν εσένα ;;

      Διαγραφή
    4. και τα λέγανε και πληροφορούσανε για όλα τα σκάνδαλα... και τις λαμογιές στην intracom και τις σχέσεις του κόκκαλη με τη μαφιόζικη ρωσία και για τις κασέτες του μαρινάκη... το ότι δεν έγινε κάτι ευθύνεται το σκατένιο κράτος που ζούμε όπως τώρα και με τον "τίγρη"... το ότι εσύ "δεν τα άκουγες" είναι δικό σου θέμα!!! δηλαδή αυτό δικαιώνει το λαμόγιο το μελισσανιδη και τον αρχιεγκληματια ψωμιάδη που είχε για πρόεδρο η αεκ? εσύ πόσο ξεφτιλισμένος πρεπει να νιώθεις που τόσα χρόνια που η αεκ και η αδεκαστη και αγωνιστική original φώναζε για τις λαμογιες των άλλων αλλά τώρα το μελισσανίδη τον έχετε θεο... αυτό είναι ξεφτίλα φίλε μου... γιατί σε κλέβουν και σε βιαζουν κοινωνικοοικονομικά και εσύ το μόνο που κοιτάς είναι να πάρει τίτλους η ομάδα σου και ας έχεις και εσύ αρχιλαμογια στη διοίκησή σου!

      Διαγραφή
    5. Και πάλι δεν καταλαβαίνω σε ποιον απευθύνεσαι;
      Θες να γίνεις λίγο σαφέστερος ;

      Διαγραφή
  3. καλα ρε Τάσο

    αφου ΔΕΝ ηταν κανείς εκεί απο που τα έμαθες και ειδες ολα αυτά?

    μια φωτο, μια ημερομηνία αναβολής, μια κατι ωρε παιδί μου να μας πείσεις.

    Ο Τάσος Βαγγόπουλος ειναι εξωγιηνος απο το υπερπεραν και ηρθε πριν 4 ημερες. αναρτηθηκε στην ιστοσελίδα μου.

    Πες μου εσυ εαν το παραπανω ισχυει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Skepsu Prin
      Καταρχήν μάθε ότι δεν τραβάω κανένα ζόρι να πείσω κανένα και ιδιαίτερα αυτούς που δεν θέλουν να πεισθούν όπως οι φαν κολλητοί και υπηρετικό προσωπικό των Σαμαρά και Μελισσανίδη .
      Με σένα θα κάνω μια εξαίρεση γιατί εκτιμώ την υπευθυνότητα την παρρησία και το θάρρος σου , αυτά λόγω ψευδωνύμου .
      Είμαι έτοιμος να σου στείλω τον πλήρη φάκελο με όλα τα στοιχεία αμέσως μόλις λάβω το όνομά σου και τη διεύθυνσή σου.
      Τώρα στην ουσία : Εγώ γράφω ότι η δίκη έγινε την Παρασκευή 24 Μαΐου στο Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά, " η αίθουσα είχε κατακλυστεί" δηλαδή ήταν γεμάτη αυτοί που έλλειπαν ήταν οι κάμερες των μεγάλων καναλιών και οι μεγάλες εφημερίδες . Εσύ απο που συμπέρανες ότι δεν ήταν κανένας εκεί ;;;;;;;
      Τα ρεπορτάζ έγιναν η είδηση κυκλοφόρησε αλλά κόπηκαν από καναλάρχες , εκδότες , αρχισυντάκτες , διευθυντές ειδήσεων κλπ, όχι όμως από το Ιντερνετ μέσα από το οποίο μπορεί ο οποιοσδήποτε να αναζητήσει και να επαληθεύσει οτιδήποτε .
      Κατα τ' άλλα ο καθένας μπορεί να κρίνει αν εγώ είμαι εξωγήινος και οι Σαμαράς Μελισσανίδης Φαήλος και συ πρόσκοποι σε ιεραποστολή .
      Διατελώ σε αναμονή

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Μια απλη ερωτηση:
      Τωρα πλεον δεν γινεται λαθρεμποριο στα καυσιμα?
      Προσοχη, η ερωτησή μου δεν συνδεεται επ'ουδενί
      με Μελισσανιδη, Κρανιδιωτη και Σαμαρα. Και διευκρινιζω οτι οταν λεω "καυσιμα" εννοώ το ναυτιλιακο πετρελαιο, και ρωταω, σταματησε να ρεει ελευθερο κι' ωραιο στην
      ελευθερη, απο ολες τις αποψεις, αγορα μας?

      Διαγραφή
    2. Δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να δείχνει όχι ότι σταμάτησε αλλά ούτε καν ότι μειώθηκε.Με την αύξηση της τιμής ο λαθρέμπορος κερδίζει παραπάνω

      Διαγραφή
  5. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ Α!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας