Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Η δολοφονία αναπάντεχο δώρο για τη κυβέρνηση


Η συμμορία των πιθήκων μετά τις δολοφονίες και τους ξυλοδαρμούς των μεταναστών που έμειναν ατιμώρητες άρχισε τις δολοφονικές επιθέσεις στους Ελλήνες εργάτες και στους συνδικαλιστές  ( ναυπηγοεπισκευστική ζώνη ) που ενοχλούν τους χρηματοδότες τους εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες νταβατζήδες .
Με την ανοχή της κυβέρνησης και τη κάλυψη της αστυνομίας τα  ανθρωπόμορφα κτήνη  δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα γιατί ήταν αριστερός  γιατί ήταν αντιφασίστας .
Ανεξαρτήτως των προθέσεων του χρυσαυγίτη δολοφόνου, από τη δολοφονία πολιτικά κερδισμένη είναι η κυβέρνηση.
Γιατί εκεί που το Success Story είχε γίνει ανέκδοτο οι Ευρωπαίοι διέψευδαν τις φρούδες προσδοκίες που καλλιεργούσε ο Σαμαράς , ο Λαός απεργούσε και ήταν στους δρόμους με μεγαλειώδεις πορείες και διαδηλώσεις κατά της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης και όλοι συζητούσαν το ως εδώ και μη παρέκει και η κυβέρνηση ήταν στη γωνία ξαφνικά ήρθε το αναπάντεχο θείο δώρο  που πέταξε τη μπάλα στα χωράφια και  συζητάμε -και δικαίως, φυσικά- τη δολοφονία που διέπραξε ο επιφανής χρυσαυγίτης.
Η Κυβέρνηση ΝΔ και  ΠΑΣΟΚ άρπαξαν την ευκαιρία και εκμεταλλεύονται πολιτικά τη δολοφονία, καλώντας τα κόμματα της αντιπολίτευσης να λησμονήσουν την αγεφύρωτη μνημονιακή άβυσσο που τα χωρίζει με την κυβέρνηση και να συμπαραταχθούν μαζί της με μπροστάρηδες τα " αντιφασιστικά ΜΜΕ " βοθρικάναλα και τους δημοσιοκάφρους σε… «αντιφασιστικό μέτωπο»!!!!!!
Μα φασισμός είναι πολιτική τους η δια της βίας εφαρμογή του μνημονίου .

Στρογγυλοκάθισαν οι ακροδεξιοί εντολοδόχοι των τοκογλύφων στο κέντρο του "συνταγματικού τους τόξου " αυτοί που έκαναν το σύνταγμα κουρελόχαρτο κατέστρεψαν τη χώρα και παρέδωσαν σιδηροδέσμιο το Λαό στα αφεντικά τους και ζητάνε πιστοποιητικά συνταγματικής νομιμότητας από την αριστερά για να την δεχτούν εντός.
                                               Αιδώς Αργείοι
Με ζήλο στα σχολειά της προδοσίας
του σάπιου αιώνα σέπεται η γενιά

χαίρονται της σκλαβιάς την ξεγνοιασιά
και τρέμουν του λαού την παρουσία.
                                                      Κώστας Βάρναλης  1981

Η αριστερά οφείλει άμεσα να επαναφέρει την ατζέντα στο ένα και μοναδικό ζήτημα στο ζήτημα που είναι προαπαιτούμενο για την επιβίωση του Λαού να ανατραπεί ΤΩΡΑ αυτή η πορεία προς στον όλεθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας