Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Σαμαράς ο πιο ακροδεξιός πρωθυπουργός της πιο άθλιας συγκυβέρνησης της μεταπολίτευσης


Αντώνης Σαμαράς ο πιο ακροδεξιός πρωθυπουργός μετά τη μεταπολίτευση ο πολιτικός που το 1982 ξανάνοιξε την ξεχασμένη ως τότε πηγάδα του Μελιγαλά.
Ο πρωθυπουργός που εξαπάτησε 1.825.644 πολίτες και υπέκλεψε τη ψήφο τους
υποσχόμενος ότι  δεν θα συνηγορούσε στο έγκλημα του μνημονίου, δεν θα συνέχιζε τη θεραπεία και το φάρμακο που σκοτώνει τον ασθενή , δεν θα έκανε άλλες μειώσεις μισθών και συντάξεων , δεν θα έκανε απολύσεις ,θα υλοποιούσε τα Ζάππειο 12χχχχ  θα καταργούσε τα χαράτσια, θα έκανε σκληρές
διαπραγματεύσεις , θα έβαζε φρένο στην ανεργία ,  θα έφερνε την ανάπτυξη και θα κάθιζε στο σκαμνί αυτούς που μας έβαλαν στο μνημόνιο , και σε όλα αυτά έκανε ακριβώς τα αντίθετα !
Ο πρωθυπουργός που ζήτησε γονατιστός συγνώμη από την Καγκελάριο της Γερμανίας  με εκείνο το ελεεινό " ουδείς αναμάρτητος " για την προβιά του αντιμνημονιακού που είχε φορέσει προεκλογικά.
Ο πρωθυπουργός που έχει μετατρέψει το Μαξίμου σε ακροδεξιά γιάφκα που πλαστογραφεί και μοντάρει βίντεο και δηλώσεις  των πολιτικών του αντιπάλων .
 Ο πρωθυπουργός που απεχθάνεται τη βουλή όπως ο Μιχαλολιάκος , 15 μήνες στη βουλή πάτησε μόνο για να ψηφίσει την αθώωση του Βενιζέλου για τη λίστα Λαγκάρντ.
Ο πρωθυπουργός της πιο άθλιας ξενόδουλης αντιλαϊκής ,αντεργατικής συγκυβέρνησης της μεταπολίτευσης , που συνέτριψε το Σύνταγμα , που συνέτριψε την εργατική νομοθεσία , που συνέτριψε τους μισθούς και τις συντάξεις ,που συνέτριψε στη φορολογία τα πλατιά λαϊκά στρώματα την ίδια στιγμή που απαλλάσσει το μεγάλο κεφάλαιο και καλύπτει τη φοροδιαφυγή και τις παράνομες καταθέσεις στις ξένες τράπεζες , (παρέπεμψαν τον Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ και δεν έχουν εισπράξει ούτε ένα ευρώ από καμία λίστα ).
Ο πρωθυπουργός που χάρισε στους φίλους του (Μελισσανίδης ΟΠΑΠ ) τη δημόσια περιουσία αυτός ο πρωθυπουργός αυτής της κυβέρνησης θα συντρίψει τώρα και όσους διαφωνούν με την ΕΕ το ευρώ και το ΝΑΤΟ !!!!!!!
Εκτός από το γραφικό και το γελοίο της δήλωσης που θυμίζει τον πρώτο υπουργό εργασίας της μεταπολίτευσης τον ανεκδιήγητο  Κ. Λάσκαρη που θα καταργούσε τη πάλη των τάξεων,  η δήλωση στο χώρο και στο ακρωτήριο που έγινε δείχνει τη φασιστική αντίληψη για τη δημοκρατία και τη νομιμότητα που έχουν οι υπηρέτες των ξένων και ντόπιων συμφερόντων .


1 σχόλιο:

  1. οσο και να ουρλιαζεις τωρα ειναι αργα για δακρια ,οτι εσπειρες λαε ηληθιε θα θερισεις ,τωρα οσο και να φωναζεις ο διαιτητης σφυριξε την λυξη του αγωνα .σε λιγο θα σε βγαλουν και απο το σπιτι σου και αργοτερα και απο την ιδια σου την χωρα .θα ερθουν αλλοι να την κατοικισουν ,γιατι ΕΣΥ απεδειχθηκες αναξιος να κατοικεις σε αυτον τον ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας