Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Φόρους και πρόστιμα που βεβαιώνει το ΣΔΟΕ στους πετρελαιάδες χαρίζει η κυβέρνηση με νυχτερινές ντροπολογίες


 Στις 12 Δεκεμβρίου 2013 επί δύο ημέρες συζητείται στη βουλή νομοσχέδιο για την κοινωνική ασφάλιση σκοπός η εξασφάλιση πόρων 300-400 εκ ευρώ για το ασφαλιστικό.
Την νύχτα (ως συνήθως) ο Στουρνάρας σε αυτό το νομοσχέδιο σε συνεννόηση με τους βουλευτές της συγκυβέρνησης καταθέτει μια σκοτεινή ασαφή τροπολογία(από αυτές τις φλου φωτογραφίες )
κάποιοι βουλευτές της αντιπολίτευσης στους οποίους μύριζε η δουλειά, το έψαξαν και ανακάλυψαν ότι  χαρίζει φόρους και πρόστιμα στους πετρελαιάδες που μπορεί να φθάνουν έως και  τα 15 δις ευρώ.!!!!!
Από αυτά άμεσα 1,2 δις αφορούν τον Βαρδινογιάννη και τη Motor Oil, την πιο κερδοφόρα επιχείρηση της χώρας. Ο Στουρνάρας αφού είπε ψέματα στη βουλή και προσπάθησε να ξεγελάσει την αντιπολίτευση , αναγκάστηκε τελικά - με την ουρά στα σκέλια - να αποσύρει την τροπολογία .
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι εγκατέλειψε και την προσπάθεια.  Θα επανέλθει σίγουρα.
Η αιτιολογία της απόσυρσης  (είναι όλα τα λευτά  ) << αφού δεν έγινε δεκτή η επιχειρηματολογία μου αποσύρω την τροπολογία >> είναι η ελεεινή  ομολογία της απόπειρας εξαπάτησης της βουλής.
Λες και σε όλα τα αντιλαϊκά μέτρα , μνημόνια και μεσοπρόθεμα που πέρασε κατ΄εντολή της τρόίκας για την ληστεία εργαζομένων και συνταξιούχων είχε γίνει δεκτή η επιχειρηματολογία του !!!
Εδώ δεν χρειάζεται ο ορός τη αλήθειας είναι χαρακτηριστικό κραυγαλέο παράδειγμα ανθρώπου που ψεύδεται δείτε το βίντεο.



Εχει καταγγελθεί στη βουλή ότι σε συζήτηση μεταξύ νταβατζήδων περιαυτολογούσαν για το πόσα τεμάχια  διαθέτει ο καθένας στη βουλή (ναι έτσι αποκαλούσαν τους βουλευτές που ελέγχουν  ) 
Οπως είδατε στο βίντεο μόνο ένα ...τεμάχιο προσπάθησε βλακωδώς να υπερασπιστεί την υπόθεση .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας