Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Μιά τοποθέτηση που δεν ακούστηκε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου .

του Τάσου Βαγγόπουλου

Κύριε Χατζηνικολάου δεν θα κάνω ερώτηση και ειδικά στην εκπρόσωπο της κυβέρνησης και της ΝΔ κ. Ασημακοπούλου γιατί φοβάμαι ότι θα πάρω μια απάντηση του τύπου << αγαπητέ Τάσο εμείς φροντίζουμε για το καλό σου και ας μη το καταλαβαίνεις εσύ >> την οποία δεν θα μπορέσω να διαχειριστώ κόσμια.
Θα κάνω μία τοποθέτηση και μία πρόταση.

Κύριε Σαμαρά Το πολίτευμα της χώρας λειτουργεί όταν προεκλογικά τα κόμματα εκθέτουν το πρόγραμμά τους και ο λαός αποφασίζει  και επιλέγει με την ψήφο του την κυβέρνηση με βάση το πρόγραμμα που υποσχέθηκε προεκλογικά.
Οταν αυτή η συνθήκη δεν ισχύει , δεν λειτουργεί το πολίτευμα της χώρας και η κυβέρνηση που προήλθε από εξαπάτηση των πολιτών στερείται νομιμοποίησης.
Σας θυμίζω ότι κερδίσατε τις εκλογές με 2,77 μονάδες διαφορά υποσχόμενος ότι δεν θα συνεχίσετε τη λάθος συνταγή δεν θα συνεχίσετε το φάρμακο που σκοτώνει τον ασθενή, δεν θα κάνετε άλλες περικοπές μισθών και συντάξεων, δεν θα βάλετε άλλους φόρους, δεν θα κάνετε απολύσεις , αντίθετα θα κάνετε διαπραγματεύσεις με τα 18 ισοδύναμα που αναπτύξατε στο Ζάπειο 1 , 2 , 3 , 4 , κλπ διαβεβαιώνατε δε τον Ελληνικό λαό ότι τα παραπάνω αποτελούν δεσμεύσεις.
Οταν πήρατε την εξουσία όλες αυτές τις δεσμεύσεις τις βάλατε εκεί που σας είπε η Μέρκελ όταν της ζητήσατε ταπεινά συγνώμη με εκείνο το ελεεινό " ουδείς αναμάρτητος  " που εξευτέλισε τη πατρίδα μας . Ετσι αφού εξαπατήσατε 1.824.342 πολίτες εφαρμόσατε ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που υποσχεθήκατε όχι μόνο συνεχίσατε το φάρμακο αλλά με πολλή αυξημένη δόση εξοντώσατε τον ασθενή με αποτέλεσμα 4.000 χιλιάδες αυτοκτονίες , εκατοντάδες χιλιάδες σε κατάθλιψη , εκατομμύρια πολίτες κάτω από το όρια της φτώχειας 1.500.000 άνεργοι , εκατοντάδες χιλιάδες  απλήρωτοι εργαζόμενοι ,  εκατοντάδες χιλιάδες ανασφάλιστοι , εκατοντάδες χιλιάδες λουκέτα , λουκέτα σε νοσοκομεία , λουκέτα σε σχολεία , χιλιάδες άστεγοι , χιλιάδες στα συσσίτια  δεκάδες χιλιάδες πτυχιούχοι νέοι μετανάστες , μετατρέψατε εκατομμύρια ιδιοκτήτες κατοικιών σε ενοικιαστές και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό.
Και όλα τα παραπάνω τα παρουσιάζατε όχι μόνο σαν λύση αλλά σαν την καλύτερη και  μοναδική λύση εκτελώντας πιστά τις εντολές των δανειστών στους οποίους παραδώσατε τη χώρα άνευ όρων με αντάλλαγμα ένα μικρό μερίδιο εξουσίας που σας παραχώρησαν προσωρινά.
Ολα τα παραπάνω τα επιβάλλατε  χωρίς καμία λαϊκή εντολή χωρίς καμία νομιμοποίηση έξω από κάθε κοινοβουλευτική συνταγματική νομιμότητα παρακάμπτοντας ακόμα και τη βουλή κάνοντας κατάχρηση των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου.
Και ήρθαν οι ίδιοι αυτοί που υπηρετείτε πιστά , και με τις ομολογίες τους αποκάλυψαν τους ψευδείς ισχυρισμούς σας  και σας αφαίρεσαν όλα τα προσχήματα .

Μέρκελ : "αν η Ελλάδα εγκατέλειπε το Ευρώ θα το εγκαταλείπαμε όλοι" !!!!! 

Οταν εσείς αντί να το χρησιμοποιήσετε ως διαπραγματευτικό ατού αντίθετα εκβιάζατε το λαό ότι   " θα μας πετάξουν έξω από το ευρώ " τι στιγμή που αυτοί είχαν το πρόβλημα μην τους τινάξουμε στον αέρα το ευρώ .

Ολι Ρεν : "Θυσιάσαμε την Ελλάδα για να σώσουμε τις τράπεζές μας " !!!!!

Προσπαθείτε να παραμείνετε στην κυβέρνηση και να ολοκληρώσετε τη καταστροφή με ΤΟ επιχείρημα " οι άλλοι είναι χειρότεροι " !!!!!!! εννοώντας την αξ. αντιπολίτευση. 

Αυτό το επιχείρημα έχει βάση και είναι σωστό αν το χρησιμοποιούσατε προς τα έξω ως διαπραγματευτικό απέναντι στους προστάτες σας γιατί πράγματι οι άλλοι σίγουρα είναι χειρότεροι για τα συμφέροντα των δανειστών.Οταν όμως το χρησιμοποιείτε στο εσωτερικό δεν πείθετε γιατί υπάρχει το καταστροφικό σας έργο που μαρτυρά ότι δεν υπάρχουν χειρότεροι από σας εσείς είσαστε οι χειρότεροι , δεν είσαστε το μικρότερο αλλά το μεγαλύτερο κακό που θα μπορούσε να συμβεί στη χώρα .Η πρότασή μου φυσικά δεν απευθύνεται στην κυβέρνηση γιατί  δεν θα είχε κανένα  νόημα ,απευθύνεται στον Ελληνικό λαό.                                                                  Μην επιτρέψεις να εισέλθουν στην επόμενη βουλή  τα κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τα κόμματα που ευθύνονται για την κρίση ,που μας οδήγησαν εδώ αφού κυβερνούν τη χώρα επί 40 συνεχή χρόνια.

Επί 70 χρόνια κυβερνούν τη χώρα μας τρεις "φαμίλιες" με την Ιταλική έννοια , Παπανδρέου , Καραμανλής , Μητσοτάκης , τα παιδιά τους , τα εγγόνια τους και αν δεν έχουν παιδιά τα ανίψια τους , είναι παγκόσμια πρωτιά .  Φτάνει πια.  


Από τις πιο περιεκτικές τοποθετήσεις που ακούστηκαν στην εκπομπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας