Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Ποιος θα κάνει κάθαρση και θα εξυγιάνει το δημόσιο


Οχι δεν χρεώνω στον Κυριάκο Μητσοτάκη οικογενειακή ευθύνη .
Δεν τον χρεώνω  για τις ευθύνες του αρχιερέα της διαπλοκής και της διαφθοράς Κώστα Μητσοτάκη που εξαπάτησε ακόμα και τον απατεώνα τον Κοσκωτά.
Οταν απαίτησε από τον Κοσκωτά και πήρε 150 εκατομμύρια δήθεν για το κόμμα της Ν, Δ. του έστειλε ένα φορτηγό άκυρα κουπόνια του κόμματος που είχαν αποσυρθεί.
 Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 1993 ο Μητσοτάκης έχασε τις εκλογές και τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου ( ΝΑΙ) προσέλαβε μόνο στη ΔΕΗ 5.000 ....ρουσφέτια .

Δεν τον χρεώνω με τις ευθύνες της Ντόρας Μπακογιάννη κολλητή και συνδιαχειρίστρια με τον Χριστοφοράκο των μαύρων κονδυλίων (μίζες ) της ΖΗΜΕΝΣ που τον φυγάδευσε η ίδια στην Γερμανία.  Ούτε για τα 10.000 ρουσφέτια από την Ευρυτανία όπως δημοσιεύτηκαν στον τύπο , ο κατάλογος περιείχε 10.000 ονόματα και δίπλα από το κάθε                                         όνομα υπήρχε η λέξη" τακτοποιήθηκε "
Οχι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ευθύνεται για τα παραπάνω ρεκόρ ρουσφετιών και διαφθοράς της αγίας οικογένειας που είναι αδύνατο να υπολογιστεί πόσο μας έχει κοστίσει και συνεχίζει να μας κοστίζει . Μόνο με τα χρήματα που απαιτούνται για τη προσωπική φρουρά της οικογένειας θα μπορούσαν να σιτίζονται 8.000 νηστικά παιδιά στα σχολεία.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευθύνεται για τη δική του συμμετοχή στο σκάνδαλο της ΖΗΜΕΝΣ  συλλαμβάνεται να έχει δεχθεί ωφελήματα από τον αρχιερέα της μίζας. (Τον Χριστοφοράκο - Siemens: δουλειά του έκανε ο άνθρωπος: Το λάδωμα είναι μια επιχειρηματική πρακτική. Σημασία έχει να γίνει η πώληση - το λάδι - περιλαμβάνεται στην τιμή του τελικού προϊόντος - θα το πληρώσει ο αποδέκτης, το κορόϊδο το κράτος δλδ εμείς)
Θυμίζουμε τα δημοσιεύματα της εποχής :
<<Πολιτικό σεισμό που συγκλονίζει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, προκαλούν απρόσμενες εξελίξεις στην έρευνα για την υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της Siemens.
Προκαλούν επίσης υποψίες και πολλά ερωτήματα, γιατί από τιμολόγια και τραπεζικά έγγραφα που έχουν κατατεθεί και στον εισαγγελέα, φαίνεται να έχουν παραγγελθεί για λογαριασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη, παραμονές εκλογών του 2007 (Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος και Σεπτέμβριος), είδη αξίας περίπου 130.000 ευρώ, που αφορούν ηλεκτρονικό εξοπλισμό γραφείου, τηλεφωνικά κέντρα, κλιματιστικά κ.λπ. >>
  Ποσό, που αναγκάστηκε να τρέξει γρήγορα να πληρώσει  το 2008, αφού τα στοιχεία είχαν πάει στον εισαγγελέα τότε δηλαδή που είχε αποκαλυφθεί σύμφωνα με τιμολόγια ότι η SIEMENS είχε πληρώσει μέχρι και το catering στο γάμο του υιού της κ. Ντόρας Μπακογιάννη, Κώστα Μπακογιάννη, σημερινού δημάρχου Καρπενησίου και υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας.



Είναι προφανές ότι όχι μόνο ψεύδεται ασύστολα, αλλά και προσβάλλει την νοημοσύνη μας,
  Δεν ζήτησε διευκόλυνση πληρωμής μετά από ένα χρόνο γιατί τα τιμολόγια αναγράφουν ως χρόνο εξόφλησης...το αργότερο 60 μέρες,
Πρόκειται ασφαλώς για παράνομο πολιτικό χρήμα.
Συνεχίζουμε με δημοσιεύματα της εποχής
<<Ο ίδιος βουλευτής (δηλ. η πρώην γυναίκα του - άρα και τα παιδιά του) τυχαίνει να έχει αποκτήσει περουσιακή στοιχεία - οικόπεδα - δίπλα σ' αυτά του κ. Χριστοφοράκου, οποία σύμπτωση! Αντί ο περί ο λόγος βουλευτής να παραιτηθεί, βγαίνει στην επίθεση και προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι αθώος και αδέκαστος. Και ως βουλευτής σίγουρα φιλοδοξεί να υπουργεύσει, να χαράξει το μέλλον της χώρας - ο τρισμέγιστος! Ένα είναι το σίγουρο. Στο βαθμό που δεν παραιτείται έχει την άποψη ότι οι ιθαγενείς αυτού το τόπου είναι μακάκες.>>
<<Ο Μ. Χριστοφοράκος μεσολάβησε για την αγορά αγροτεμαχίου στην Τήνο από τον Κυρ. Μητσοτάκη
Προσωπικές σχέσεις, οι οποίες χρονολογούνται από το 2000 και εντεύθεν, διατηρούσε με τα υψηλόβαθμα στελέχη της Siemens ο βουλευτής της ΝΔ κ. Κυρ.Μητσοτάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες που εξετάζουν οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, ο κ. Μητσοτάκης προ εξαετίας φέρεται να αγόρασε τμήμα αγροτεμαχίου συνολικής έκτασης 24 στρεμμάτων στην Τήνο, στο οποίο και έχτισε πολυτελή εξοχική κατοικία.

 Κατασκευαστής του σπιτιού και εκ των συνιδιοκτητών του αγροτεμαχίου των 24 στρεμμάτων ήταν ο κ. Κ. Βαφειάδης. Ο ίδιος πολιτικός μηχανικός κατασκεύασε και τις εξοχικές κατοικίες των δύο στελεχών της Siemens στην περιοχή Τριαντάρος.>>

Αυτός ό άξιος γόνος της εντιμότατης οικογένειας ήρθε με την ρομφαία όχι να απαλλάξει το δημόσιο από τις παράνομες ρουσφετολογικές προσλήψεις της οικογένειας και των κομμάτων της συγκυβέρνησης , αλλά μέσα από την δήθεν αξιολόγηση να εντοπίσει τους 6.500 που  κατ΄εντολήν της τρόικας πρέπει να απολυθούν μέχρι τον Δεκέμβριο.Και αυτοί φυσικά δεν πρέπει να είναι τα " δικά μας παιδιά " κατά την προσφιλή έκφραση πολλών στελεχών και των δύο κυβερνητικών κομμάτων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας