Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Σαμαράς : Στραγγαλίστε τον Τσίπρα




Κόντρα στην νωπή εκφρασμένη βούληση του λαού , κόντρα στο δημόσιο αίσθημα, κόντρα στην κοινή γνώμη , κόντρα στα συμφέροντα της πατρίδας ,αντίθετα με την δήλωσή του στη βουλή ο Σαμαράς και δημόσια πλέον με την υπογραφή του στο ψήφισμα του ΕΛΚ ζητάει την απόρριψη των Ελληνικών θέσεων.        Βάζοντας το προσωπικό και κομματικό συμφέρον πάνω από τα συμφέροντα της χώρας τα οποία ορκίστηκε να υπηρετεί ο Σαμαράς συνέταξε και συνυπέγραψε κείμενο των δεξιών κομμάτων της Ευρώπης με το οποίο καλούν την Ελλάδα να παραιτηθεί απ΄όλες τις θέσεις -διεκδικήσεις της και να ακολουθήσει κατά γράμμα την πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης που καταδίκασε ο λαός με την ψήφο του σαν να μην έγιναν εκλογές σαν να μην άλλαξε η κυβέρνηση.

Μετά από αυτό θα αναρωτιέται πάλι τάχα γιατί τον αποκαλούν προδότη. 

Το επόμενο που θα ζητήσουν τα δεξιά κόμματα της Ευρώπης είναι να καταργηθούν οι εκλογές στα κράτη μέλη αφού δεν έχουν κανένα νόημα .

Μεταξύ των άλλων το κατάπτυστο κείμενο αναφέρει :
 «  Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πρέπει να σεβαστεί όλες τις δεσμεύσεις που έγιναν από την προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση. »
 Αυτό εννούσε στη βουλή όταν έλεγε θα σας στηρίξουμε ; ΝΤΡΟΠΗ 


1 σχόλιο:

  1. Καλώς η κακώς το νόμισμα έχει δύο όψεις. Το αυτονόητο είναι ότι το κράτος έχει συνέχεια, πλην των περιπτώσεων που γίνεται επανάσταση (αλλάζει το κράτος και όχι η κυβέρνηση). Αν δεν ισχύει αυτό, τότε γιατί οι άλλες κυβερνήσεις να σεβαστούν τις δικές τους δεσμεύσεις; Να συμφωνήσω όμως ότι η διατύπωση πάσχει ιδιαίτερα, αφού οι ίδιοι οι εταίροι "ντύνουν" την απαίτησή τους αυτή με τη φράση "σεβασμό στους κανόνες της ΕΕ", δηλαδή στην αρχή πως οποιαδήποτε δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση δεσμεύει το κράτος που εκπροσωπεί (και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και οποιαδήποτε άλλη υπήρξε ή θα προκύψει στο μέλλον).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας