Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Το Σόϊ μπλε . Η εντός των τειχών πέμπτη φάλαγγα


Η χώρα μας τους έχει πληρώσει πολύ ακριβά
Λειτουργούν συντονισμένα πάνω στο σενάριο " αριστερή παρένθεση " που προϋποθέτει την αποτυχία της κυβέρνησης και την καταστροφή της χώρας.
Δυστυχώς η παρουσία τους και μέσα στην βουλή είναι σημαντική.
Φρόντισαν  πριν απομακρυνθούν από την κυβέρνηση να ναρκοθετήσουν την πορεία της επόμενης.
Σαμποτάρουν τις διαπραγματεύσεις , προβοκάρουν και καρφώνουν την κυβέρνηση στους τροϊκανούς και ειδικά στον Σόϊμπλε με τον οποίο βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή .

Ο Σαμαράς απαίτησε να μπει στο ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος ότι :" η νέα κυβέρνηση πρέπει να τηρήσει ΟΛΕΣ τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης Σαμαρά Βενιζέλου "!!!!!
Στην βουλή πρώτοι αυτοί πριν από τους τροϊκανούς χαρακτήρισαν το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης ως μονομερή ενέργεια που μάλιστα θα εξοργίσει τους δανειστές και θα προκληθεί πιστωτικό γεγονός !!!!  Για τους κατασκευαστές  του σαξές στόρι στην Ελλάδα δεν υπάρχει ανθρωπιστική κρίση και δεν έκρυβαν την απογοήτευσή τους όταν η κυβέρνηση κατάφερε όχι μόνο να γίνει παραδεκτό από τους Ευρωπαίους ότι υπάρχει ανθρωπιστική κρίση αλλά και να εξασφαλίσει πόρους 2 δις για την αντιμετώπισή της.
Καρφώνουν την κυβέρνηση στους έξω ότι δεν εφαρμόζει τον νόμο που προβλέπει μείωση των επικουρικών συντάξεων !!!!!
Επιμένουν ως Γερμανικότεροι των Γερμανών να ερμηνεύουν την απόφαση του Γιούρογρουπ της 20ης Φεβρουαρίου δυσμενέστερα απ ότι ο Σόϊμπλε ακόμα και μετά την αποσαφήνιση στην 7μελή σύνοδο κορυφής καλούν την κυβέρνηση να εφαρμόσει το  e mail Χαρδούβελη που δεν τόλμησαν να δώσουν στην δημοσιότητα !!!!!
Με περίσσια δουλοπρέπεια παρακαλάνε να στραγγαλίσουν την κυβέρνηση αδιαφορώντας για τις συνέπειες στη χώρα. Ονειρεύονται " αριστερή παρένθεση " και επιστροφή στο προηγούμενο καθεστώς
Ευτυχώς ο λαός έχει διαφορετική άποψη ,αφού πιστεύει ότι έκλεισε μια δεξιά παρένθεση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας