Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Πράξη εσχάτης προδοσίας είναι ο σχεδιασμός και η εφαρμογή του σχεδίου « αριστερή παρένθεση » που έχει ολέθριες συνέπειες για τη χώρα.

                      




Προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κυρία Ευτέρπη Γκουτζαμάνη 
Κυρία  εισαγγελεύ
Σας υποβάλλω αυτή τη μήνυση με αυτό τον τρόπο γιατί ως Ελληνας συνταξιούχος δεν δύναμαι να αντεπεξέλθω οικονομικά στα έξοδα που απαιτούνται για την κανονική δικονομική διαδικασία ( αμοιβή δικηγόρων, παράβολα, έξοδα μετακίνησής μου κλπ ) . Για τους λόγους αυτούς αιτούμαι να γίνει δεκτή  ως κανονικά υποβληθείσα και να έχει την ίδια μεταχείριση όπως  οι πρόσφατες που αφορούσαν πολιτικά πρόσωπα και διαβιβάστηκαν αμέσως στη βουλή όπως ο σχετικός νόμος ορίζει.
 Παρακαλώ να εξεταστεί αν έχει τελεστεί το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας από τους :
1. Σαμαρά Αντώνιο πρώην πρόεδρο του κόμματος « Νέα  Δημοκρατία  »
2. Βενιζέλο Ευάγγελο πρώην πρόεδρο του κόμματος « Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα   »
3. Θεωδωράκη Σταύρο πρόεδρο του κόμματος «Ποτάμι »
4. Βούλτεψη Σοφία πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος 
5. Γεωργιάδη Αδωνι πρώην υπουργός  κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ
6. Μητσοτάκη -Μπακογιάνη Θεοδώρα βουλευτής ΝΔ
7. Υπεύθυνους  των τηλεοπτικών σταθμών πανελλήνιας εμβέλειας ΜΕΓΚΑ ΑΝΤΕΝΑ ΣΚΑΙ ΑΛΦΑ ΣΤΑΡ 


Οι δύο πρώτοι ως πρόεδροι των κομμάτων ΝΔ και  ΠΑΣΟΚ που αποτελούσαν την προηγούμενη συγκυβέρνηση όταν στις ευρωεκλογές του 2013 διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να κερδίσουν τις επόμενες εκλογές κατέστρωσαν και έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιο « αριστερή παρένθεση».
Σκοπός του σχεδίου ήταν η σύντομη αποτυχία και η πτώση της επόμενης κυβέρνησης ώστε να δικαιωθεί η πολιτική τους και να επιστρέψουν πανηγυρικά στην εξουσία.

Το σχέδιο προέβλεπε τρία στάδια.

  • Στάδιο πρώτο ναρκοθέτηση της πορείας της επόμενης κυβέρνησης.
  • Στάδιο δεύτερο υπονόμευση της διαπραγματευτικής θέσης της κυβέρνησης από τη μια, ενθάρρυνση έως και πίεση των δανειστών να παραμείνουν αδιάλλακτοι από την άλλη ώστε ή να αποτύχουν οι διαπραγματεύσεις ή να καταλήξουν σε μια συμφωνία χειρότερη από τη δική τους.
  • Στάδιο τρίτο πρόκληση οικονομικού πανικού, Bankrun, κλείσιμο τραπεζών χρεωκοπία, πτώση της κυβέρνησης.
Στο πρώτο στάδιο οι δύο πρώτοι Σαμαράς και Βενιζέλος από τον Ιούνιο του 2014 και μετά δεν υλοποίησαν καμία από τις δεσμεύσεις που είχαν αναλάβει με το μνημόνιο του 2012 με αποτέλεσμα να σταματήσει η χρηματοδότηση και να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την οικονομική ασφυξία της χώρας. Το Δεκέμβριο του 2014 και ενώ ήταν σίγουρο ότι η χώρα οδηγείται σε εκλογές και η κυβέρνηση δεν μπορούσε να κλείσει την πέμπτη αξιολόγηση, οι δανειστές πρότειναν τετράμηνη παράταση της δανειακής σύμβασης . Τότε οι Σαμαράς Βενιζέλος παραδόξως και αντίθετα με τα συμφέροντα της χώρας  ζήτησαν η παράταση να περιοριστεί σε 2 αντί 4 μήνες (ενώ ήταν βέβαιοι ότι η νέα κυβέρνηση ήταν αδύνατο μέσα σε ένα μήνα να υλοποιήσει τα προαπαιτούμενα που δεν υλοποίησαν αυτοί σε δυόμιση χρόνια) με σκοπό  να φέρουν σε πιο δύσκολη θέση την επόμενη κυβέρνηση. 
 Στο δεύτερο στάδιο του σχεδίου - όπως έχει γραφτεί κατ´ επανάληψη σε πολλά  έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα  ενημέρωσης -  οι τρεις πρώτοι από τους παραπάνω απο κοινού, σε συνεργασία, αλλά και κατά μόνας ζήτησαν από τα στελέχη των Ευρωπαϊκών κομμάτων που είναι ενταγμένα  στις ίδιες κοινοβουλευτικές ομάδες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που είτε ως αρχηγοί κρατών είτε ως πρόεδροι θεσμών είχαν καθοριστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις, να ενεργήσουν ενάντια στα συμφέροντα της χώρας μας. Συγκεκριμένα ο πρώτος, Σαμαράς Αντώνιος ζήτησε από τον πρόεδρο της κομισιόν Γιουγκερ ,από την καγκελάριο της Γερμανίας Μέρκελ και από τον πρωθυπουργό της Ισπανίας Ραχόϊοι ,  όπως  και οι δύο επόμενοι Βενιζέλος και Θεοδωράκης ζήτησαν από τον  Γιουγκέρ και από τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Σουλτς να μην ενδώσουν στα αιτήματα της Ελληνικής κυβέρνησης και  να επιμείνουν στη σκληρή γραμμή διαβεβαιώνοντας τους ότι οι ίδιοι είναι διατεθειμένοι να ψηφίσουν και να στηρίξουν οποιαδήποτε συμφωνία επιβληθεί στην Ελληνική κυβέρνηση. 
 Δείτε  ΕΔΩ  την ανακοίνωση του ΕΛΚ γραμμένη από τον Χρύσανθο Λαζαρίδη  δεξί χέρι του  Σαμαρά που ζητούσε υποταγή της Ελλάδος και έφερε πίσω τις διαπραγματεύσεις  αφού ανέφερε ότι  :  ο Αλέξης Τσίπρας «θα πρέπει να σεβαστεί όλες τις δεσμεύσεις, τις οποίες ανέλαβε η προηγούμενη κυβέρνηση».
Στο τρίτο στάδιο όλοι οι παραπάνω απο κοινού και σε συνεργασία με τα κανάλια και τους κομματικούς δημοσιογράφους με δημόσιες δηλώσεις τους στα ΜΜΕ από την προεκλογική περίοδο, πριν αλλά και κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων  κινδυνολογούσαν και διέδιδαν ψευδείς ειδήσεις και γεγονότα που  προκαλούσαν ανησυχία και φόβο στους πολίτες ότι κινδυνεύουν οι καταθέσεις τους με σκοπό να τους οδηγήσουν μαζικά στις τράπεζες για αναλήψεις των χρημάτων τους και να προκαλέσουν έτσι το λεγόμενο BANKRUN με σκοπό το κλείσιμο των τραπεζών
Δείτε ΕΔΩ την φοιτητική παράταξη της ΝΔ ΔΑΠ με το σύνθημα « Γερούν γερά » καλούν τον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν (Ντάισελμπλουμ) να... «κρατήσει γερά» στις διαπραγματεύσεις του με την Ελλάδα. Το σύνθημα  αυτό ακούστηκε και γράφτηκε από στελέχη του Ποταμιού.
Δείτε ΕΔΩ κομματικό δημοσιογράφο της ΝΔ να καλεί το ΔΝΤ να μην υποχωρήσει.
Δείτε ΕΔΩ το προεκλογικό σποτ της ΝΔ που εκφοβίζει και τρομοκρατεί τους πολίτες με κλείσιμο τραπεζών, απώλεια καταθέσεων και άλλα δεινά αν δεν την ψηφίσουν. 
Δείτε τον Αδωνι Γεωργιάδη να καλλιεργεί το BANKRUN ΕΔΩ και ΕΔΩ.
Δείτε ΕΔΩ  την Ντόρα Μπακογιάνη να τρομοκρατεί τους πολίτες με κλείσιμο τραπεζών. Οπως δείχνουν τα στοιχεία της τράπεζας της Ελλάδος την επόμενη ημέρα αυτής της δήλωσης υπερδιπλασιάστηκαν οι αναλήψεις καταθέσεων. 
Δείτε ΕΔΩ τη Σοφία Βούλτεψη να τρομοκρατεί τους πολίτες με χρεοκοπία και ελλείψεις μέχρι και σε χαρτί υγείας.
Για την συμβολή των καναλιών στην υλοποίηση του τρίτου σταδίου του σχεδίου είναι περιττά τα παραδείγματα, όποιος στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό παρακολουθούσε την κατευθυνόμενη αχαλίνωτη προπαγάνδα με την ολοφάνερη παραποίηση της πραγματικότητας έχει πλήρη εικόνα.;

Ολα τα παραπάνω αναλυτικά αλλά και η σημερινή εξέλιξη του σχεδίου που καταδεικνύει τις προθέσεις των εμπνευστών του σχεδίου "Αριστερή παρένθεση " ξετυλίγονται σε αυτό το βίντεο ΕΔΩ λίγη υπομονή 28 ΄ακόμα αξίζει τον κόπο .  









3 σχόλια:

  1. ΣΩΣΤΑ αυτα και θα περιμενουμε την...δικαιοσυνη ν αποφανθει..! ΟΜΩΣ το μεγα ερωτημα κατα την γνωμη μου ειναι: ΓΙΑΤΙ το ΟΧΙ του ''δημοψηφισματος'' εγινε ΝΑΙ απο τον ΤΣΙΠΡΑ και τον ΚΑΜΜΕΝΟ απο την στιγμη που ΟΛΑ τα προαναφερθεντα ηταν γνωστα σ αυτους,που ομως...''συνεργαστηκαν''και αργοτερα ψηφισαν απο κοινου τα γνωστα καταστροφικα μνημονια,που καταδικαζουν οριστικα την Χωρα μας..!!!! Γιατι δεν παραιτηθηκαν....ας απαντησει καποιος...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέχασες κάτι:
    YouTube: κατάργηση των μνημονίων με ένα νόμο, ένα άρθρο (12 sec)
    YouTube:ΤΣΙΠΡΑΣ Με ένα νόμο και ένα άρθρο επαναφέρουμε μισθούς και συντάξεις
    Στο YouTube Έχει πολλά τέτοια να τα συμπεριλάβης και αυτά στην μήνυση.
    ΔΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας