Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Ηριάννα θα ήσουν ελεύθερη ΑΝ :



----- Αν σε έλεγαν Γεωργίου εκτελούσες έξωθεν εντολές και παρέδιδες τη χώρα σου στις ορέξεις των οικονομικών δολοφόνων.
----- Αν σε έλεγαν Μαντέλη, ή Μητσοτάκη , ή Τσουκάτο , ή Μπακογιάννη και έπαιρνες μίζες από τη ΖΗΜΕΝΣ , όχι μόνο θα ήσουν ελεύθερη αλλά θα ήσουν υπουργός και υποψήφια πρωθυπουργός.
----- Αν σε έλεγαν Παπασταύρου , ή Παπαντωνίου , ή Παπακωνσταντίνου , ήσουν στις λίστες και είχες κάμποσα εκατομμυριάκια σε κάθε λίστα.
----- Αν σε έλεγαν Χαρδούβελη ή Στουρνάρα ή Προβόπουλο.
----- Αν σε έλεγαν Βενιζέλο έκρυβες στικάκια με λίστες ,εδινες μερικά δις στον Λαυρεντιάδη παρελάμβανες υποβρύχια που γέρνουν οχι μόνο θα ήσουν ελεύθερη αλλά θα μας κουνούσες και το δάχτυλο.
----- Αν τον σύντροφό σου τον έλεγαν Τσούνη είχε μια παχυλή αργομισθία στο Ερρίκος Ντυνάν όχι μόνο θα ήσουν ελεύθερη αλλά θα ήσουν αρχηγός κόμματος και πάλι θα μας κουνούσες και το δάχτυλο.
----- Αν έφερνες δυο τρεις τόνους ηρωήνης ( αρκετή να σκοτώσει 100.000
νέους ) δολοφονούσες 7 - 8 μάρτυρες κατηγορίας και όποιον δικαστή έδειχνε διάθεση να σε καταδικάσει
----- Αν είχες συγκροτήματα τύπου κανάλια ποδοσφαιρική ομάδα κλπ  και
----- Αν  ακόμα σε έλεγαν Τσοχατζόπουλο ή Παπαγεωργόπουλο πάλι θα είχες αποφυλακιστεί αφού η φυλακή θα .....έβλαπτε την υγεία σου.
----- Αν ήσουν κάποιος από τους παραπάνω και είχες κάνει οτιδήποτε από τα παραπάνω η ......ανεξάρτητη δικαιοσύνη μας θα εξαντλούσε την αυστηρότητά της στο σκεπτικό (που είδαμε αρκετές φορές Χαρδούβελης κλπ ) του τύπου :
--Ήξερες ότι ήταν κακό ;;;; --Δεν ήξερες
---Θα το ξανακάνεις ;;;---Δεν θα το ξανακάνεις ---Ελεύθερος

Αλλά εσύ Ηριάννα δεν έκανες τίποτα από τα παραπάνω γι΄αυτό είσαι μέσα . Ζεις στη χώρα --Ελλάς Ελλήνων δικαστών , Είσαι μέσα με σκεπτικό παγκόσμιας πρωτοτυπίας , καταδικάστηκες ως συνεργός του συντρόφου σου ο οποίος έχει απαλλαγεί πανηγυρικά και τελεσίδικα από κάθε κατηγορία.
Ελλάς το μεγαλείο σου .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας