Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Το κόλπο γκρόσο

Γιατί οι εντιμότατοι δικαστές και μάλιστα στα υψηλά κλιμάκια της δικαιοσύνης αρνούνται το πόθεν έσχες , αρνούνται να δηλώσουν μετρητά και έργα τέχνης μεγάλης αξίας που διατηρούν στα σπίτια τους ;;;;;;;;Πέρα από το προφανές (που απέδειξε η ληστεία στο σπίτι συνταξιούχου δικαστικού στο Κολωνάκι με λεία 2.000.000 ευρώ μετρητά και αμύθητης αξίας έργα τέχνης και χρυσαφικά ) είναι και το κόλπο γκρόσο . Ποιο είναι αυτό ; Το κόλπο ξεπλύματος μαύρου χρήματος με έργα τέχνης . Αγοράζουν έναν πίνακα μεγάλης αξίας σε εικονική τιμή π.χ. 50.000 ευρώ και αργότερα τον πουλάνε στη πραγματική του τιμή του τιμή 1 εκατομμύριο το οποίο μπορούν πλέον να εμφανίζουν νόμιμα..
Ποια νομοθετική και ποια εκτελεστική εξουσία , ποια βουλή και ποια κυβέρνηση μια δράκα επίορκων δικαστών κυβερνάει τη χώρα . Χαράματα καταθέτουν αιτήσεις αναίρεσης , προσφυγές , ενστάσεις τις οποίες εκδικάζουν αυθημερόν οι ίδιοι (Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει ) και καταργούν νόμους υπουργικές αποφάσεις και αποφάσεις υπουργικού συμβουλίου .
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης που καλύπτουν με τη σιωπή τους αυτή τη θεσμική εκτροπή για μικροκομματικές σκοπιμότητες γρήγορα θα καταλάβουν ότι δεν κάνουν κακό στη σημερινή κυβέρνηση αλλά στη κοινωνία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας