Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Δύο εθνικά επικίνδυνες προβοκάτσιες

Η δεύτερη πολύ πιο άθλια και εθνικά πιο επικίνδυνη από την πρώτη.


Αν η πρώτη προβοκάτσια με το σαμποτάζ της συμφωνίας με τη Σαουδική Αραβία ( <<Μη δίνετε 65 εκατομμύρια σε λίγο πέφτουν ερχόμαστε εμείς και θα σας τα δώσουμε με 15 εκ >> ) δεν ήταν τόσο επικίνδυνη , αντίθετα αυτή με τον Ερντογάν θα μπορούσε να αποβεί εθνικά καταστροφική για τη χώρα !!!
Πώς στήθηκε η δεύτερη προβοκάτσια για να βγει η κυβέρνηση εθνικά επικίνδυνη .
Αρχικά είχε συμφωνηθεί και από τις δύο πλευρές ότι Ο Ερντογάν θα έδινε συνέντευξη στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας στο πρακτορείο Αναντολού όπως και έκανε .
Εδώ μεσολάβησε ο Τούρκος Ατζούν Ιλιτζαλί παραγωγός και συνεταίρος του ΣΚΑΙ στο Σαρβάιβορ και έπεισε τον Ερντογάν να ακυρώσει την συνέντευξη στο κρατικό πρακτορείο και να την δώσει στον ΣΚΑΙ όπου ( όπως του υποσχέθηκαν ) θα προκληθεί - διευκολυνθεί να πει αυτά που θέλει και να προκαταλάβει την Ελληνική πλευρά δημιουργώντας τετελεσμένα !!!!!! 

Ευτυχώς η σθεναρή στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού ανάγκασαν τον Ερντογάν να τα μαζέψει και οι πολεμικές ανακοινώσεις που είχε ετοιμάσει το μπλοκ ΝΔ- Πασοκ -Ποτάμι να μείνουν στα συρτάρια.
Αυτό βέβαια δεν ελαφρύνει σε τίποτα αυτή την άθλια ενέργεια .
Οπως φαίνεται και στη φωτο η ένταση και το κατακόκκινο χρώμα στο πρόσωπο του δράστη δείχνει ότι έχει πλήρη επίγνωση της βρόμικης δουλειάς που διεκπεραιώνει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας